Om os

jerseyVores lille familiefirma blev startet i 2004. Der introducerede vi elektroniske symønstre til alle de hobbysyere, som ønsker at spare tid på mønstertilpasning og i stedet have mere tid til selve syningen.

I 2012 udvidede vi sortimentet fra de populære cd-snitmønstre til også at kunne levere mønstre enkeltvis, for at imødekomme en efterspørgsel hos vores kunder.

Olga har altid haft en stor passion for syning. Hun er interesseret i håndarbejde og i modehistorie, men har især arbejdet med tøjkonstruktion og avancerede sytekniker, hvilket giver hende mulighed for at dele sine erfaringer med andre og hjælpe dem til at udnytte deres kreative evner.

Vi har et stort og alsidigt udvalg og håber, at du kan finde hvad du søger hos os.

Vi har en pris politik, der giver alle, der er interesseret til at sy, mulighed for at anskafe sig en cd eller et enkelt mønster.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, ønsker eller bare med en kommentar.

 hjerte

 God fornøjelse med syning

 Olga og Kenneth

Om at samarbejde

samarbejde

Om os:

Vi opfatter vores lille firma som et vore hjertebarn snarere end en lille forretning. Det er et fritidsjob, der er i konstant udvikling.
Olga har praktisk syerfaring i 30 år og er altid beredt til at svare på dine spørgsmål.

Hvad kan du forvente:

Vi er mange og vi er forskellige. Nogle har mere erfaring - både i livet og i syniningen - men nogle er nye og befinder sig kun på begyndelse af vejen.

Læs mere

Tradition modarbejder forandring

 

udviklingTradition modarbejder forandring:

Faste symønstre efter angivne mål er de gammelkendte. Vi kender dem fra blade og fra flere forhandlere af sytilbehør. Elektroniske symønstre er ikke så almindelige og nogle gange bliver de mødt med tvivl og skepsis. For nogle er det bare en vanesag, mens andre har deciderede blokeringer, så som "Det er jo alt for kompliceret".

Det er nødvendigt at kaste os ud i nye uvante teknikker, eller går udviklngen forbi os, og vi stagnerer.

I enhver udvikling er gemt traditionerne, så vær ikke bange for at glemme traditioner. Det gamle syhåndværk lever videre, men nye teknikker frigør energi til kreativ skabelse.

Læs mere…

Bagrunden

 

lekoForhistorie og frem til i dag

Personal Pattern er baseret på Vilar Softs CAD Leko system, der har været anvendt i beklædningsindustrien i over 20 år. De mønstre som nu markedsføres af Cd-Snitmønstre, er specielt tilrettelagt for hobbysyere.

Vilar Soft Ltd. blev grundlagt i 1989 og har lige siden arbejdet med at udvikle software til syindustrien. De mange år med at designe tøj på computer har givet en indgående viden, som har været af uvurderlig betydning, når der skulle udvikles nye versioner af systemet.

Læs mere…

Et spørgsmål om balance

 

balanceFormgivning kan ikke stå alene:

Det er altid en kombination af flere faktorer, der må afbalanceres før vi kan præstere en færdig resultat af vores kreationer.

Tilgængelighed af materialer, omkostninger, anvendelse, tidsforbrug og praktiske behov, følelser og smag· - alle disse faktorer skal komme i betragtning og tilpasses.
Hvis· ikke dette er sket, så vil det hele blot ende med, at det ikke bliver brugt.

Læs mere…

Skriv ideer ned og tegn

 

tegningerBrug tegning og skrivning som tankeinstrument:

Tegninger og grafik er en måde, hvor vi bedre kan se og forstå vores ideer.

Når vi fremstiller vores ideer grafisk, kommer vi til at forstå det, vi tegner. Vi iagttager detaljer og bliver tvunget til at studere dem nøje.

Det er ikke vanskeligt, at tegne. Hvis du kan skrive dit eget navn, kan du også tegne. Vælg at tro på dette!

Det, vi tegner for at forme vores ideer, behøver ikke at være mesterværket, men bare en tankeinstrument.

 

Læs mere…