Modeludvikling

Pep en klassiker op

5101Pep en klassiker op

Hvis du synes at klassiske modeller er kedelige, kan du prøve at anlægge en ny vinkel.

Et mønster er kun et redskab, et hjælpemiddel, til at du kan udtrykke din fantasi.

Hvis du udnytter mønstret kreativt, kan du forvandle en enkelt og "gammeldags" model til noget spændende og frisk.

 

Læs mere

Én model - 21 kjoler

5907 sy kjoleÉn model - 21 kjoler

Kjole med mange mulighed

Der er nok ingen, der kan nu finde ud af, hvem der først fik den ide. Vi kan spore den tilbage til 70'erne, hvor modellen figurerer i flere kvindeblade (se billedet nedenunder).  Det er en enkel og genial løsning for hende, der kun har kort tid til at skabe en spændende model, der skal kunne bruges i flere sammenhæng. Til stævnemøde, på ferie, på arbejde og til fest. Den kan bindes i mange variationer.

 

Der findes utroligt mange muligheder for at binde den kjole. Det er både sjovt, praktisk, nemt og hurtigt. Du kan bestille mønster til modelen 5907 i butikken.

Læs mere…

Yvonne-hat

floppy hat Bridgette BardetSyet Yvonne-hat

retro 70 hat

Denne hat var ganske udbredt i halvfjerdserne og bliver blandt andet brugt af Yvonne fra Olsen-Banden. At hun har lagt navn til hatten skyldes måske at de populære Olsen-Banden film stadigvæk lever, mens halvfjerdserne i øvrigt for længst er forbi.

Til venstre ses Brigitte Bardot med en floppy hat, og nedenfor ses et billede fra Olsen-Banden på de bonede gulve fra 2010. Hattens særlige forbindelse med Yvonne ses ved, at hun i denne nye animationsfilm er udstyret med sådan en hat.

Hattene fandtes både i en filtet og i en syet version. Pulden kunne være udformet på flere forskellige måder. Se mønstertegning til en syet model ved at klikke på læs mere ...

olsen banden

Læs mere…