Om cd'erne

Om cd'erne

Når du har åbnet cd'en, er det muligt for hver enkelt model at indtaste individuelle mål og udskrive mønstre i fuld størrelse fra en hvilken som helst printer.
Programmet arbejder fra cd-drevet og kræver ikke installation på harddisken. Ved hjælp af den helt nye platform, der introduceres på CD 22, CD 32, CD 37, CD 40 og CD 42, kan programmet bl.a. udregne stofforbrug, tilføje sømmerum og udskrive alle mønsterdelene på én gang.

Sybeskrivelse på cd'erne
På cd’erne findes der en beskrivelse af arbejdsgangen til de forskellige modeller. Det må dog pointeres, at det ikke svarer til håndbog i syning med detaljerede beskrivelser af fremgangsmåden ved de enkelte processer. Cd’ernes arbejdsgang giver anvisning til, hvilken type stof, der skal anvendes samt rækkefølgen af de enkelte skridt i fremstillingen af modellerne. Brugerne af cd-snitmønstre er på meget forskelligt niveau, men en uddybende gennemgang af syteknikker vil gøre cd'erne dyrere. Det vil være ærgerligt for den rutinerede hobbysyer. For den mere uøvede syer, henviser jeg til de udmærkede håndbøger, der findes på markedet.

Forslag til syhåndbøger:
Ann Ladbury; Lademanns store sybog, for begyndere og viderekomne; Lademann, 1989, 215 s.
Susanne Gustafsson; Sybogen; Gyldendal, 1981, 175 s.
Lene Fredborg; Tøj til fritid og sport; Borgen, 1988, 243 s.
Marianne Sachse; Politikens Sybog; Politikens Forlag, 1987, 172 s

Hvad indeholder cd'erne?
Snitmønstrene, som du kan købe her på siden på cd eller i pdf giver dig mulighed for at opnå en perfekt pasform, da de bliver beregnet efter dine egne mål. Symønstrene er designet til modebevidste og kreative piger og mænd, som selv kan skabe sit tøj med personligt præg.

Cd’erne indeholder modeller fra en række spændende kollektioner. De er opdelt efter emner, fx festtøj eller hjemmetøj. Modellerne er smart og anvendeligt modetøj, der holder mere end en sæson. Du kan finde både klassiske og nye design af kjoler, bukser, bluser m.m. Prøv forskellige kombinationer af farve og materialer. Størrelserne går fra XS til XXL.

En cd indeholder 15-20 eller 30 modeller. Cd 17 - 40 modeller.

Vil du gerne prøve en smagsprøve på mønstrene, inden du køber, sælger vi en mini-cd, der indeholder 5 modeller. Bemærk, at du har mulighed for at fremstille de forskellige mønstre i alle størrelser!

Cd’erne indeholder alle et lille program, som kan konstruere mønstre efter indtastede mål, uden at du behøver vide, hvordan selve programmet fungerer. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dine mål: Brystvidde, taljevidde, hoftevidde og højde (læs mere i vejledning). Print snitmønstrene ud på din almindelige printer, og sæt arkene sammen til fuld størrelse. (linkt til "Sådan samles arkene")

Personal Pattern giver dig mulighed for at opdatere din garderobe nemt og effektivt.

Køb cd'er nu med individuelle mønstre  her.