Om at samarbejde

samarbejde

Om os:

Vi opfatter vores lille firma som et vore hjertebarn snarere end en lille forretning. Det er et fritidsjob, der er i konstant udvikling.
Olga har praktisk syerfaring i 30 år og er altid beredt til at svare på dine spørgsmål.

Hvad kan du forvente:

Vi er mange og vi er forskellige. Nogle har mere erfaring - både i livet og i syniningen - men nogle er nye og befinder sig kun på begyndelse af vejen.

Vi har derfor valgt at føre et bredt sortiment, idet vi gerne vil dække manges behov med de få ressourcer vi råder over. Man vil derfor finde mønstre med dansk arbejdsbeskrivelse såvel som mønstre med arbejdsbeskrivelse på andre sprog eller helt uden.

Vi kunne have valgt at nøjes med at føre de mønstre, hvor vi havde fremstillet en komplet syvejledning. Det ville imidlertid have snydt de rutinerede syere, der ikke behøver en "manual", for en lang række spændende mønstre.

Det er derfor altid en god idé at tjekke, om det mønster, du er faldet for, lever op til dine behov for vejledning. Dette gælder både for cd'erne, men især for de enkelte mønstre. Man er også velkommen til at kontakte os, for at høre, om syvejledning er planlagt for et bestemt mønster.
Vi håber på din forståelse.