Tradition modarbejder forandring

 

udviklingTradition modarbejder forandring:

Faste symønstre efter angivne mål er de gammelkendte. Vi kender dem fra blade og fra flere forhandlere af sytilbehør. Elektroniske symønstre er ikke så almindelige og nogle gange bliver de mødt med tvivl og skepsis. For nogle er det bare en vanesag, mens andre har deciderede blokeringer, så som "Det er jo alt for kompliceret".

Det er nødvendigt at kaste os ud i nye uvante teknikker, eller går udviklngen forbi os, og vi stagnerer.

I enhver udvikling er gemt traditionerne, så vær ikke bange for at glemme traditioner. Det gamle syhåndværk lever videre, men nye teknikker frigør energi til kreativ skabelse.

Til den tænksomme køber:

De kunder, som er bedre orienterede om det de vil købe, køber fordi der er en fornuftig årsag til det, og ikke på grund· af en smart reklame, eller fordi "det er in".

Elektroniske mønstre er ikke så traditionelle. Vi er ikke så vandt til dem endnu, og der er nye ting, der skal læres, og vi lærer også på forskellige måde. Nogle læser instruktioner omhyggelligt, andre går bare i gang.

Hører du til den sidste gruppe, så gå ikke i panik, hvis det ikke fungerer. Det er nemmere end du tror. Prøv bare igen!

Vi vil med glæde høre fra dig, hvis du vil vide mere om vores produkter, eller har spørgsmål eller kommentar. Du er altid velkommen kontakte os pr. e-mail: postmaster@pppp.dk