Her kan du få svar på de spørgsmål, vi ofte bliver stillet

Hvor langt tid går der efter jeg har betalt og til jeg får mine mønstre?

15-30 min. Dine mønstre skal tegnes specielt til dine mål. Det tager derfor lidt tid for systemet at danne dine bestilte mønstre.

Mønstret sendes som en vedhæftning til den emailadresse, du har opgivet.

     

Kan jeg købe et enkelt mønster som findes på cd?

Ja, det kan du. Bruge søge funktion og indtast modelnummer i feltet. Kontakt os, hvis søgningen giver ingen resultater, så vi kan "lægge på hylden" den ønskede model

Hvordan kan det være at der er syvejledning med til nogen mønstre og ikke til andre

Det er symønstret med den unikke individuelle tilpasning, som man betaler for. Hvis der også findes en vejledning, kan betragte det som en bonus.

Hvis du har specielle spørgsmål vedrørende et mønster, så kan du kontakte os, for råd og vejledning. Hvis modellen har nogle specielle eller avancerede draperinger, dekorationsdetaljer eller snitlinjer, og der endnu ikke findes en syvejledning til modellen, er du velkommen til at bestille en speciel syvejledning mod ekstra betaling. Det vil medføre ventetid på max. syv dage og vil koste 30-40 kr.

 

Hvis dit mønster ikke er kommet inden for en time

Hvis dit mønster ikke er kommet inden for en time, er det muligvis fordi du ikke har trykket på knappen "AFSLUT" efter betalingen. Kontakt os på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

end faq