Det er en fordel at registrere dig som bruger.
Du kan gemme dine personlige mål så du behøver ikke at indtaste dem hver gang du bestiller.
Læs mere, hvis du vil vide hvordan...
Udfyld alle obligatoriske felter med *.
Adressen er nødvendig hvis du vil bestille cd'erne.
Din telefon vil give os bedre mulighed for at kontakte dig for kundeservice.

Når du har trykket på registreringsknappen, får du en aktiveringsmail (kig evt. i spamboks) med et link, som du skal klikke på.

VIGTIGT!
Når du bestiller et mønster skal du godkende leveringsbetingelserne - LÆS DEM!

Der er aldrig for mange kjoler i en damegarderobe. Og oftest foretrækker kvinder ikke dyre eller moderigtige produkter, men praktiske og universelle. Disse inkluderer kjoler med raglanærmer. På vores hjemmeside kan du kreere et mønster til mere end 30 modeller.

raglan_ærme_01.jpg

Karakteristiske træk ved snittet

Raglan-ærmet er skåret i ét stykke, der forbinder den øverste del af for- og bagstykke. Ærmegab flytter således mod halsen og går diagonalt ned derfra til selve armhulen. Som et resultat ser skulderen glat og skrånende ud. Hvis du vil se feminin og elegant ud, så er den glatte linje af skrå skuldre bedst egnet til dette.

Funktioner og fordele

Takket være det usædvanlige snit ser den øverste del af tøjet let og komfortabelt ud. Denne funktion giver hele outfittet en følelse af lethed.Stylister anbefaler at vælge diskrete bundformer til en voluminøs top. For eksempel ser en lige, tætsiddende kjole med raglanærmer proportional og harmonisk ud. Den er behagelig at have på, den begrænser ikke bevægelsesfriheden og skaber en behagelig følelse. Afhængigt af sæsonen ændres kun stoffets farve og tekstur.

rag1.jpg

En sommerkjole med raglanærmer er syet af tyndt denim, bomuld eller hør. Produkter lavet af let flyvende silke eller blødt strikket stof er også velegnede og ser smukke ud. Vælg farver og print baseret på din egen farvetype og aktuelle modetrends. En let jerseykjole med korte raglanærmer kan dekoreres med påsatte lommer.

Om vinteren er det at foretrække at vælge en kjole med raglanærmer af strikket jersey. Det er varmt og hyggeligt, uanset hvor koldt det bliver.

For en ændring i en enkel stil foreslår stylister at bære brede bælter lavet af stof, læder, ruskind. På kjoler lavet af varme stoffer som uld og kashmir ser et bælte med et lille skinnende spænde godt ud.

Ensfarvede kjoler i en diskret farve vil passe ind til alle møder, formelle såvel som uformelle. Raglan-ærmer, lavet af trykt stof, der matcher kjolen, ser meget særligt ud

Et andet vellykket mix er, mellem sæsonerne, at have en tunikakjole med raglanærmer. Store skuldre og kort længde er godt afbalanceret til lige og tilspidsede bukser.

rag2.jpg

Til en festlig aften er en kort kjole med raglanærmer lavet af naturligt silkestof en god mulighed.

Tak, baron Raglan

Et usædvanligt ærme kommer fra en fjern militær fortid. Stilen blev opkaldt efter den engelske baron Raglan. I 1815, under slaget ved Waterloo, mistede den tapre feltmarskal sin arm. For ikke at henlede unødig opmærksomhed på skavanken, kom skrædderen med et usædvanligt snit af uniformen.

Det praktiske ved den originale stil blev meget snart værdsat af det britiske militær. Uniformer uden indsatte ærmer var bedre beskyttet mod kulde og regn. Det viste sig, at de er behagelige at gå i og nemme at bevæge armene i.

***

Vi håber, at du finder en model på vores hjemmeside, som du vil ønske at sy:)

Gode råd i rubrikken
”Sådan gør du”

ex1

Du kan købe stof hos os

 print_m_1.jpg

Her kan du printe dine mønstre

tips_and_tricks_1.png

 

Klippekort til Det Store Symønsterkatalog

 

Gratis mønstre